Verzenden & Retour

Verzenden

Wij verzenden onze producten besteld voor 15:00 op dezelfde werkdag. Bestellingen op zaterdag en zondag worden de eerste volgende werkdag verzonden. Bij kortingsacties en feestdagen kunnen de levertijden wat afwijken van wegen de drukte.


Retour

Bij Prodecoys heeft u het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet en slechts in die mate uitgepakt en/of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  • Het product komt retour inclusief originele verpakking.
  • Afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
  • Maatwerk producten kunnen niet retour gestuurd worden. Deze worden speciaal voor de klant ontworpen of in een andere afmeting gemaakt, daarom vragen wij u ook om de producten goed te controleren voordat u het goedkeurt.

U kunt de producten per post retourneren. De verzendkosten van een retourbestelling zijn te allen tijde voor eigen rekening. Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Prodecoys het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 14 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (binnen 3 werkdagen) contact met ons op. In overleg maken we samen met u een passende oplossing.

Retouradres:

Prodecoys
Van Irhovenstraat 11
5398 HX
Maren-Kessel


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lokganzen.nl. Wij zullen dit z.s.m. oppakken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist