Ganzenlokkers

DSC_0126

Realistische Geflockte ganzenlokkers

Pro Decoys oftewel ganzenlokkers.nl is een bedrijf dat ganzen lokkers verkoopt aan particulieren. Ontstaan vanuit passie voor de jacht, zorgen wij voor een nieuwe kwaliteit lokganzen. Wil je onze ganzen lokkers kopen? Kijk dan snel op onze online webshop. Heeft u vragen over onze producten of wilt u er meer over weten? U kunt altijd contact opnemen voor informatie of advies. Wij streven er naar om altijd bereikbaar te zijn, ook buiten de kantooruren. Ophalen van de producten in Oss kan ook. Verzenden doen we over heel Nederland, België en Duitsland.

  • Zeer realistische lokkers

  • Uitvoerig getest in praktijk

  • Op te vouwen, makkelijk te vervoeren

Our Store

But give our customers a positive online.

Our Mission

Depending on the device you use to access.

Our Store

But give our customers a positive online.

Our Mission

Depending on the device you use to access.

Lokvogels te koop

Wij hebben een verschillend assortiment aan lokvogels beschikbaar. Van Nijlganzen, Brandganzen, Grauwe ganzen tot Kolganzen. All onze lok vogels zijn van hoge kwaliteit. Ook hebben we draagtassen waarin al onze lokvogels makkelijk kunnen worden meegenomen omdat ze opvouwbaar zijn. Ideaal voor de ganzen jacht.

achtergrond comprimeer 2-min
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.